Info

FTESA PER DASMA, rr. Remzi Ademaj, nr 78, Prizren, Tel +38344113253, fotoshop_pz@hotmail.com . Cmimet jane per 100 cope, (ne cmim nuk eshte llogaritur printimi ne zarf), Printimin dhe dizajnimin e bejme ne ndersa kompletimin e ben klienti.